Ірина Федишин виходить заміж вдруге: відома співачка ошелешила новиною про підготовку пишного весілля

Ірина Федишин вразила новиною про плани на пишне весілля.

Ірина Федишин вже багато років знаходиться у шлюбі з Віталієм Човником. Чоловік став її продюсером і головним героєм її кліпів, які вона присвячує коханню. Подружжя виховує двох синів і залишається зразковим. Обидва кохають одне одного і не приховують почуттів.

Ірина Федишин виходить заміж вдруге

В інтерв’ю Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя” Ірина Федишин зробила вражаючу заяву. Мовляв, вона збирається виходити заміж вдруге. Але, на щастя, вона не знайшла собі нового чоловіка. Вони з Віталієм просто хочуть відсвяткувати 15-у річницю весілля, яка стрімко наближається.

Весілля

Підготовка йде повним ходом. Віталій вже схуд на 11 кілограмів, а Ірина активно займається пошуком весільної сукні. Зіркове подружжя збираються не просто провести церемонію, а влаштувати справжні, неймовірно пишні весілля і торжество. На свято зберуться усі родичі, друзі та знайомі.

Ірина Федишин показала розкішний подарунок, який для неї зробив чоловік
Ірина Федишин та Віталій Човник

Здається, що останнім часом в українському шоу-бізнесі дійсно з’явилася традиція святкувати річницю наче весілля. Можливо, цю традицію ввели Потап та Настя Каменських, а можливо так на наших зірок дія пандемія, яка залишила їх без роботи. Так чи інакше, зрозуміло, що скарги зірок про те, що немає грошей на життя — абсолютно неправдиві, адже гроші на торжества в них точно є.

Нагадуємо, що зовсім нещодавно Ольга Сумська та Віталій Борисюк також зіграли весілля на свою річницю. Ольга прокоментувала цей захід наступним чином: мовляв, не мала змоги одягти весільну сукню, яку хотіла в молодості, тому влаштувала свято ще раз, щоб похизуватися бажаним образом.

Схожі статті