На що переможниця “МастерШеф Професіонали–3” Елеонора збирається витратити чесно виграний мільйон?

Переможниця цьогорічного сезону кулінарного проекту розповіла, як вона планує будувати свою кар'єру.

Перемога Елеонори Баранової стала несподіваною для багатьох глядачів проекту. Одні до кінця не вірили, що саме вона переможе, інші вважали гідними інших учасників.

Перша дівчина-переможниця

25-річна кулінарка стала першою дівчиною-переможницею “МастерШеф. Професіонали “на  телеканалі СТБ і отримала мільйон гривень. Після перемоги Елеонора Баранова працює шеф-кухарем нового ресторану Володимира Ярославського.

Елеонора Баранова

“Я не можу до кінця усвідомити, що я перемогла! Я дуже хотіла цього, довго до цього йшла, я мріяла і боялася. Це як бути головним героєм у фільмі, так круто!. Ми запускаємо власну доставку їжі. Крім того, я працюю шеф-кухарем у новому ресторані Володимира Ярославського “Chef’s Table”. Ми вирішили співпрацювати і подивитися, що з цього вийде. Також я займаюся активною підготовкою до конкурсу “Bocuse d’Or”, – розповідає Еля.

Нагадуємо, що за підсумками фінального конкурсу за перемогу боролися трійка найсильніших учасників – Елеонора, Віктор і Микола. Вони готували свої найкращі страви, які змогли – закуску, основне блюдо і десерт. За словами Елеонори, в її меню були зібрані всі її знання, досвід і вміння. Вона спробувала об’єднати Японію і Азію з базової Францією, показала незвичайні смаки з різною технікою в тематиці природи. Закуску вона подала на гілках фруктових дерев – рапани в су-вигляді глазуровані цибульним соусом, з топінамбуром скремом з коренеплодів і топінамбура, а також серце голуба.

Нагадаємо, в першому сезоні “МастерШеф. Професіонали” переміг Павло Серветник. У другому – Євген Грібенік.

Схожі статті