Йшов на усе заради грошей: екс-дружина Потапа Ірина Горова розповіла, через що насправді їм довелося пройти

Ірина Горова розповіла, як протікав її шлюб з Потапом та які стосунки в них зараз.

Стосунки Ірини Гооової та Олексія Потапенко завжди ставилися під питання журналістами. І глядачам, і представниками ЗМІ постійно здавалося, що вони нібито і не разом. В очах продюсера проглядався інтерес до своєї партнерки, а його кохання з Іриною було схоже більше на дружбу, ніж на міцний шлюб або бурхливий роман.

В кінці кінців їхні стосунки отримали очікувану розв’язку — вони стали хорошими друзями та колегами. Подружжя без проблем розподілило обов’язки в лейблі та без скандалів розподілили сам лейбл.

Шлюб Ірини Горової та Потапа

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Навколо їхнього шлюбу ходило безліч не самих приємних чуток. Мовляв, Потап ділив свою обраницю з кращим другом, а потів вкрав і його дружину, і доньку. А їхнє спільне життя дійсно не здавалося ідеальним. За словами Ірини, так і було. Втім, мабуть взагалі не існує шлюбу, в якому б не було проблем. Про це інформує DOROTYE.

“Він намагався зробити багато речей, які абсолютно не про творчість, а для того, щоб заробити гроші і понести гроші на студію”,- зазначила Ірина.

Варто підкреслити, що Потапа неодноразово звинувачували у плагіаті пісень західних виконавців. В мережу потрапляла інформація, що безліч композицій не були придбані у авторів.

Зараз вона дивується, що їм вдалося побудувати міцну дружбу після розлучення. Ірина розповідає, що ніхто з працівників лейблу не вірив у таку розв’язку. Однак, це абсолютна правда. Зараз зірка активно виховує разом з колишньою дружиною свого єдиного сина Андрія і не забуває про падчерку Наташу (ту саму доньку його кращого друга Юрія Горового).

Схожі статті