Діма Коляденко навідався до Ірини Білик перед її розлученням з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим

Український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко порадував співачку Ірину Білик своєю компанією напередодні її розлучення з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Зовсім недавно поп-діва вітчизняної сцени Ірина Білик приголомшила шанувальників новиною про розірвання шлюбу з продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим після 8 років шлюбу. У пари є спільна дитина, п’ятирічний син Табріз, проте вже рік він не бачився з батьком, оскільки той живе в Москві і не знаходить часу приділити увагу родині. Спочатку причиною цього була пандемія і обмеження на авіаперельоти. Втім, нічого не змінилося і з послабленнями карантину.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Коли Ірина вперше про це розповіла, то навіть сліз стримати не змогла — дуже важка тема для неї. При всьому при цьому вона називає Аслана найкращим з усіх чоловіків, яких вона любила.

Незабаром інтерв’ю дав колишній обранець Білик Діма Коляденко, який вважає, що Ахмадов поводиться неправильно — чоловік і батько повинен бачитися з рідними не через екрани смартфонів, а особисто.

Ірина Білик та Діма Коляденко
Ірина Білик та Діма Коляденко

Не можна не відзначити, що хореограф досі називає Білик головним коханням свого життя. Колись за їх бурхливими відносинами спостерігала вся країна. У них було все — і пристрасть, і сварки, і ревнощі, і щирі почуття, тому публіка була впевнена, що артисти в решті решт одружаться. Проте, в 2006-му вони розійшлися зі скандалом, але зараз міцно дружать і не згадують про старі образи.

Так, Коляденко прийшов підтримати подругу на її концерті, про що Ірина повідомила у себе в Інстаграмі:

“Хлопці прийшли до мене на концерт, не змовляючись”, — підписала співачка публікацію.

Діма Коляденко на концерті Ірини Білик з її старшим сином
Діма Коляденко на концерті Ірини Білик з її старшим сином

У кадрі Діма позує зі старшим сином Білик Глібом. У обох нафарбовані нігті, що зірка підмітила хештегом “Дивна мода”, з чим важко посперечатися.

Схожі статті