Алла Пугачова публічно розплакалася: відомий журналіст довів Примадонну до сліз жорстокими висловлюваннями

Алла Пугачова здається доволі сильною та вольовою жінкою. Але навіть таких "сталевих леді" доводять до сліз.

Примадонна має репутацію неймовірно сильної та впевної в собі жінки, однак насправді є вразливою людиною. Вона розповідала про це сама, про це й розповідає найближче оточення.

Отар Кушанашвілі довів співачку до сліз

Отар Кушанашвілі

Примадонна російської естради відома своїм досить важким характером. Нерідко вона доводила близьких до сліз. Незважаючи на це, сама вона є вразливою людиною, яку сильно ображають негативні слова інших людей. В архівному інтерв’ю сценографа Бориса Краснова, для передачі “Ти не повіриш!” на каналі “НТВ”, він розповів про один з таких епізодів.

Довгий час у Алли Борисівни був конфлікт з шоуменом Отаром Кушанашвілі. Останній публічно знущався над зовнішністю співачки в телеефірі, називаючи її “конем Пржевальського”. Крім того, Отар висміював шлюб Пугачової з Філіпом Кіркоровим.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Цікаво, що Кушанашвілі не боявся критикувати Примадонну навіть в обличчя, що одного разу сталося під час їх випадкової зустрічі в казино “Метелиця”. У якийсь момент співачка втомилася слухати образи і розплакалася.

“Цей негідник спочатку гидоту страшну сказав про неї і Філіпа. А потім вони зустрілися в “Метелиці” під час одного заходу. І він продовжував її добивати, довівши до сліз. Ось мені за це хотілося його вбити, тому що він негідний навіть мізинця її лівої ноги”, – розповів Борис.

До речі, як каже сам Краснов, випадок з Кушанашвілі не можна назвати типовим – зазвичай Пугачова любить дати жару тим, хто її ображає.

“Її бояться всі, хто буває поруч. Особливо страшно, коли вона не в дусі. Але вона часом дивно м’яка людина. І багато хто цим користуються”, – додав Борис Аркадійович.

Схожі статті