Зірка “МастерШеф” Тетяна Литвинова подає на розлучення з чоловіком після 9 років разом: “Дуже сильно болить”

Одна з суддів популярного кулінарного проекту "МастерШеф" Тетяна Литвинова та її чоловік Ярослав Труханов оголосили про розлучення після 9 років разом.

Тетяна Литвинова — кухар, кондитер, ресторатор та відомий кулінарний експерт різних конкурсів і телешоу. Ярослав Труханов — російський бізнесмен, в якому Тетяна побачила надійного люблячого чоловіка і пов’язала з ним власне життя. Перш ніж одружитися герої нашої сьогоднішньої статті зустрічалися кілька років, а в 2016-му вони зіграли красиве весілля у Львові, де були присутні тільки рідні і друзі молодят.

Згодом закохані побудували будинок мрії, де зробили інтер’єр на власний смак та насолоджувалися його затишком. Теплі стосунки склалися не тільки між ними, подружилися і їх діти від попередніх шлюбів, спільних вони не завели, однак цій ідилії не судилося тривати вічно.

Тетяна Литвинова і Ярослав Труханов
Тетяна Литвинова і Ярослав Труханов

Так, у себе в Інстаграмі Литвинова поділилася спільним фото з Трухановим, як виявилося, з останньої сумісної подорожі, у підписі до якого розповіла про розлучення:

“Наші спільні зусилля по збереженню нашого шлюбу не увінчалися успіхом. З болем у серці ми прийняли важке рішення про розлучення”.

Тетяна Литвинова
Тетяна Литвинова

Незважаючи на це, Тетяна підмітила, що вони обидва вдячні одне одному за 9 щасливих років разом і залишаються друзями. Винних у цій історії немає, як стверджує телезірка, хоча легше на душі від цього їй не стає, тому вона просить прихильників бути тактовними та поважати її особисте життя:

“Я не винна, ніхто не винен. Життя триває… Сподіваюся на вашу тактовність, поки дуже сильно болить”.

До Ярослава Тетяна була заміжня за чоловіком на ім’я Сергій, від якого народила свого єдиного сина Вову. Екс-подружжю вдалося забути колишні образи і вибудувати добрі стосунки. Саме таким Литвинова бачить і майбутнє спілкування з тепер вже теж колишнім обранцем Трухановим.

Тетяна Литвинова з сином Володимиром
Тетяна Литвинова з сином Володимиром

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.