Все, що відомо про єдиного брата Тіни Кароль: на знамениту родичку не схожий, бо носить моноброву

Українська поп-діва Тіна Кароль завжди була і досі є не єдиною дитиною своїх батьків. У зірки є старший брат, якого звуть Станіслав.

Первістком Григорія Самойловича і Світлани Андріївни Ліберман став син Станіслав, дочка Таня (саме це справжнє ім’я Тіни Кароль) з’явилася на світ через 4 роки після народження хлопчика. Звичайно, з огляду на рівень популярності артистки, про неї в публічному полі відомо багато чого, чого не скажеш про її брата.

Втім, один факт сумнівам точно не підлягає — життя Стаса далеке від творчості, адже він працює адвокатом і володіє власною юридичною компанією.

Родина Тіни Кароль
Родина Тіни Кароль

Між тепер уже дорослими сестрою і братом склалися дуже теплі стосунки. Тіна часто відвідує родичів на свята. До того ж, саме співачка поріднила Станіслава з відомою українською актрисою Ірмою Вітовською — він одружився на її сестрі Наталі.

Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської
Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської

В одному з випусків програми “Світське життя” Кароль зізналася, що брала участь в їх сватанні — все було традиційно і по-українськи. До речі, виконавиця досі дивується, коли знаходиться на сімейних святах поруч з Вітовською:

“Коли я бачу цю справжню Ірму за столом, іноді думаю: “О, я біля зірки!”. А вона мені те ж саме говорить”.

Весілля Станіслава Лібермана
Весілля Станіслава Лібермана

Часто буває так, що рідні знаменитостей намагаються від них відсторонитися, щоб не асоціюватися виключно з ними. У сім’ї Ліберманів це не так, навіть не дивлячись на те, що Стас завжди повинен думати через призму імені сестри:

“Я йому за це дуже вдячна і розумію, наскільки це складно — бути братом Тіни Кароль, а не Станіславом Ліберманом”.

Тіна Кароль з мамою та братом
Тіна Кароль з мамою та братом

А інші цікаві факти з життя поп-діви дивіться у відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті