Вагітна Катя Осадча та Юрій Горбунов покинули Україну: невже країна залишилася без талановитих телеведучих?

Катя Осадча та Юрій Горбунов розпачі літо тим, що покинули країну.

Не так давно стало відомо, що відома українська телеведуча та зірка телепередачі “Світське життя” Катерина Осадча втретє вагітна. У цей раз знаменитості недовго вдавалося приховувати живіт, адже прихильники спостерігали за зіркою дуже пильно. Вона вирішила зробити із цього сенсацію на власній передачі і об’явила на всю Україну, що чекаю на третю дитину.

Зараз у Каті вже великий живіт, що говорить про те, що вона знаходиться на доволі великому терміні. Але це не заважає їй ні працювати, ні відпочивати.

Відпустка у поєднанні з робочою поїздкою

Нещодавно на особистих сторінках зіркового подружжя з’явилися фотографії в соціальній мережі Інстаграм. З них можна зробити один очевидний висновок — Катя Осадча та Юрій Горбунов гайнули до Туреччини. Зараз вони відпочивають у Бодрумі — самому популярному курорті серед турецьких знаменитостей. Однак, зірки запевняють, що поїхали туди не тільки відпочивати, але й працювати. Яка прекрасна робота!

Подружжя вівсю зараз публікує різноманітні фотографії з відпочинку в сонячних окулярах та з головними уборами. Адже, у Бодрумі здається дуже спекотно. Здається, Катя дочекалася, поки її старший син Ілля випуститься з учбового закладу і лише тоді пустилася у пригоду.

Нагадуємо, що у Каті Осадчої та Юрія Горбунова вже є спільний син Івасик. У телеведучої також є старший син, якому вже 18 років — Ілля, від першого шлюбу з політиком. Зараз у подружжя буде друга дитина. Мережа дуже сподівається, що на цей раз у Каті народиться прекрасна дівчинка. Але досвід сімейства Решетников підказує, що цього може і не статися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.