Оля Полякова чесно відповіла на питання про пластику, у якій її підозрюють регулярно: “Колю тільки ботокс”

Суперблондинка української естради Оля Полякова відверто розповіла про те, що вона робила зі своїм обличчям для омолодження і чи робила щось взагалі.

Бажання виглядати добре і молодо з роками виникає у багатьох жінок, а у зірок шоу-бізнесу з особливою регулярністю, адже вони за службовим обов’язком мають подавати приклад шанувальникам, стосується це і зовнішності. Героїня нашої сьогоднішньої статті, наприклад, поділилася з аудиторією в соцмережах контактами ін’єкційної косметологині, до якої звертається і сама:

“Дівчата, якщо вам потрібні якісні уколи краси, вам до цієї прекрасної докториці Ольги!”, — підписала публікацію Полякова.

Скріншот з Інстаграму Олі Полякової
Скріншот з Інстаграму Олі Полякової

Крім того, Оля і раніше не приховувала, що час від часу стає клієнткою фахівців б’юті-сфери:

“Я колю тільки ботокс. Я хочу розповісти людям, що це таке, адже вони думають, що всі ці щоки і жахливі губи — це ботокс. Ні! Ботокс — це те, що блокує м’язи. Він колеться в лоб, щоб не з’являлися зморшки — все! А іншого я не роблю!”, — запевнила Полякова.

Оля Полякова на процедурах у косметолога
Оля Полякова на процедурах у косметолога

Що стосується безпосередніх пластичних операцій, то співачка стверджує, що до них не вдавалася. У бесіді зі Славою Камінською в рамках власного інтернет-шоу “Правда або дія”

Суперблондинка зізналася, що колись збиралася зробити пластику, щоб змінити форму носа, причому у колишнього чоловіка екс-солістки “НеАнгелів” Едгара Камінського. Однак їй вдалося знайти фахівців, які допомогли виправити зовнішні недоліки за допомогою ботокса.

Оля Полякова раніше
Оля Полякова раніше

Також мати гарний вигляд Олі Поляковій допомагає щільний робочий графік, під час якого у неї навіть немає часу подумати про їжу, вцілому активний образ життя і правильне харчування.

Схожі статті