Хто оточує зірку “СТБ” Григорія Решетника, окрім дружини та трьох синів? Біографія, фото, цікаві факти

Григорій Решетник має не тільки велику родину, але й безліч друзів та родичів.

У відомого українського телеведучого Григорія Решетника дуже велика родина. В нього є прекрасна дружина Христина та троє синів: Ваня, Дмитро та Сашко.

Усі члени родини є публічними персонами і не лякаються ні запитань журналістів, ні фотосесії для глянців. Христина об’єднує роботу домогосподарки, агента свого чоловіка та блогера. А хлопчики із великим задоволенням позують для блогів і мами, і тата.

Батьки та сестра Григорія Решетника

Батьків Григорія Решетника звуть Ольга та Іван. Так, саме у честь батька зіркове подружжя назвали старшого сина. Мало хто знає, але в нього також є сестра, яку звуть Катериною. Дівчина давно заміжня. Також вона стала кумою свого брата і охрестила первістка.

Друзі знаменитості

Кумом Григорія Решетника став його найкращий друг Андрій. На жаль, він досі холостий. Ким працює достовірно невідомо.

Не дивлячись на те, що мама Ольга та сестра Катерина обирають непублічний образ життя, все ж таки деякі фотографії на особистій сторінці Григорія Решетника в соціальній мережі Instagram з’являються.

Також дуже потужний зв’язок з родиною має колишня учасниця проекту “Холостяк” Яна Станішевська, яка охрестила Дмитрика.

Відомо, що до зустрічі з Христиною у Григорія Решетника були лише одні серйозні стосунки, які розпочалися ще у школі. Пара зустрічалася впродовж 8 років і навіть з’їхалася, але весіллю не суджено було статися. Зірка пережив важкий розрив, якому зараз дуже вдячний.

Схожі статті