Продюсер Нателла Крапівіна пішла від Світлани Лободи на фоні скандалу з Філіпом Кіркоровим: усі подробиці

Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна заявила про припинення співпраці зі співачкою після гучного скандалу з Філіпом Кіркоровим.

Шанувальники поп-діви Світлани Лободи вражені заявою її продюсера Нателли Крапівіної, яка в своєму пості зізналася, що більше не хоче бути причетною до шоу-бізнесу:

“Все нескінченне кінець свій знаходить… З сьогоднішнього дня я більше не є продюсером Світлани Лободи і не хочу мати ні найменшого відношення до шоу-бізнесу”.

Заява Нателли Крапівіної про припинення співпраці зі Світланою Лободою
Заява Нателли Крапівіної про припинення співпраці зі Світланою Лободою

Незабаром після цієї публікації Нателла закрила особистий Інстаграм-аккаунт і зробила його приватним. Що конкретно послужило причиною розірвання 11-річної співпраці з Лободою — невідомо. Сама артистка теж ніяк не прокоментувала слова тепер уже екс-продюсера, за винятком репоста заяви Крапівіної.

Публіка підозрює, що вся справа в скандалі між Нателлою і російським поп-королем Філіпом Кіркоровим. Раніше вона розкритикувала поведінку зірок на премії “Муз-ТВ”, включаючи і самого Філіпа, який зображував на червоній доріжці разом з колишнім нареченим Ольги Бузової молодят.

Кіркоров і Дава на премії Муз-ТВ
Кіркоров і Дава на премії Муз-ТВ

Нателла навіть не посоромилася публічно назвати шоу-бізнес “цирком виродків”, а до рівня Лободи їм усім, на думку продюсера, так само далеко, як “Роскосмосу до Ілона Маска”.

Нателла Крапівіна
Нателла Крапівіна

У відповідь на це Кіркоров звинуватив Крапівіну в плагіаті, натякаючи на те, що номер Світлани на “Муз-ТВ” був скопійований з постановки Бейонсе:

“Може, на щастя, багатьом артистам далеко до вас, тому що так чесно красти номери інших артистів, плагіатити і так зручно творити чуже. Дівчата, де ви вчилися — я викладав. У вас так багато агресії, жовчі і отрути, не очікував від команди, яка позиціонує, представляє прогресивну артистку. Ох, як вам всім відгукнеться. Закон бумеранга ніхто не відміняв. Нателла Крапівіна, ти — людина подвійних стандартів”.

Схожі статті