Наташа Корольова звинуватила жертв домагання у тому, що з ними сталося: “Нащо ви потім дивуєтеся?”

Наташа Корольова знову дивує своїм ставленням до гостро-соціальних питань.

Відома російська співачка Наташа Корольова вважає, що заяви про домагання, що звучать із вуст різних зірок, є не більше, ніж спробою підняти свою популярність та рейтинги. Про це вону розповіла журналістам Teleprogramma.pro.

Чи має рацію Наташа Корольова?

Артистка висловила свою думку на тему харассменту, яка останнім часом стала популярною в середовищі шоу-бізнесу.

“Це хайпова тема. Спочатку ця історія почала розкручуватися в Америці, коли актриси стали згадувати про те, як їх пресували режисери та продюсери, схиляючи до співжиття. З одного боку, це все погано і неправильно, а з іншого, в таких історіях є свої тонкощі і нюанси”, – сказала Наташа Корольова в інтерв’ю.

Артистка зазначила, що в подібних ситуаціях потрібно набратися сміливості і відразу поговорити зі своїм кривдником.
Мовляв, ви головне не бійтеся. Якщо ви боїтеся втратити кар’єру, побоюєтеся, що цей чоловік зробить щось погане в подальшому, тоді навіщо ви потім дивуєтеся? Проявіть певну силу характеру.

Співачка наголосила, що все трапляється тому, що жінка дає десь слабинку. Також знаменитість додала, що ніколи в свою адресу не стикалася з неприпустимою поведінкою від чоловіків на роботі, тому що вона виросла на районі і з дитинства вміла постояти за себе.

Нагадуємо, що тема харассменту стала популярною в українському та російському шоу-бізнесі через заяву Ані Лорак про домагання від Костянтина Меладзе. Згодом до співачки приєдналася і Оля Полякова. Тобто, розмова постфактум велася саме про Кароліну, яка набралася сміливості заявити про пережите.

Схожі статті