Соломія Вітвіцька потрапила до лікарні: що сталося з зіркою “плюсів” та чому лікарі від неї не відходять?

Соломія Вітвіцька повідомила, що знаходиться в лікарні.

Соломія Вітвіцька стала популярною завдяки своєму неперевершеному стилю, харизмі та почуттю прекрасного. Знаменитість є втіленням справжньої жіночності та, якби це дивно не звучало, культурності та вихованості. Вона обожнює брати для сюжетів найцікавіші теми і завжди взаємодіє з аудиторією, щоб отримати інформативний відгук про свою роботу.

Ячмінь, Соломія та лікарі

Але усі ми не бездоганні. Тим паче, що іноді здоров’я нас підводить. Так, нещодавно Соломія Вітвіцька розповіла, що з нею сталося маленьке нещастя.

На її лівому оці виліз величезний ячмінь. Через це вона була змушена зніматися на пів обличчя або ж взагалі за можливості не показувати око зайвий раз. Зараз телеведуча повідомляє, що запалення потроху проходить.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької.

Втім, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що вона знаходиться у лікарні. За якої причини вона вирішила надати візит медикам невідомо.

Втім, Соломія сама відмітила той факт, що дуже часто стала ходити до медзакладів. І пожартувала. Мовляв, чи це не старість часом. На превеликий жаль, якщо Соломія не буде вважати за потрібне поділитися тим, що в неї сталося, то фанати зірки ніколи про це не дізнаються. Та будемо сподіватися, що вона завітала саме з приводу свого ячменя.

Нагадуємо, що п’ять місяців тому Соломія Вітвіцька повідомила про те, що розлучилася зі своїм чоловіком Владом Кочетковим після вісьми років спільного життя. Зараз телеведуча вільна і живе в орендованій квартирі.

Схожі статті