Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу знову разом: пара зійшлася в день народження дочки

Популярна співачка Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу підігрівають чутки про возз'єднання в день народження спільної дочки Софії.

Офіційно заміжньою Ані Лорак була лише раз, хоча колись публіка очікувала, що Юрій Фальоса, перший чоловік та продюсер артистки, поведе її під вінець, чого так і не сталося. Нарешті справжнє жіноче щастя Кароліна знайшла в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, якому народила дочку Софію.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією

Довгий час їх пару вважали зразковою, що легко зрозуміти, адже вони обидва молоді, успішні і закохані. Проте, в 2018 році стали з’являтися чутки щодо зрад Мурата, які підтвердилися після того, як він потрапив в об’єктиви камер папараці в компанії таємничої незнайомки.

Архівне фото Ані Лорак  та Мурата Налчаджиоглу
Архівне фото Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Лорак не коментувала те, що трапилося до тих пір, поки на початку 2019-го вони з Налчаджиоглу не розлучилися. Та й то, поп-діва тоді так і не пояснила шанувальникам конкретних причин розлучення, зате у нещодавньому інтерв’ю в програмі “Доля людини” зірка заявила, що зараз їх стосунки з колишнім чоловіком кращі, ніж будь-коли:

“Він зрозумів, хто я для нього. Зрозумів, що я краще за всіх, що він мені в житті багато чим зобов’язаний, і що я подарувала йому найкращий подарунок на Землі — прекрасну дочку”.

Ані Лорак
Ані Лорак

Якраз сьогодні, 9 червня, Софія святкує свій 10-й день народження, з нагоди чого батьки влаштували спадкоємиці яскраве свято з друзями, надувними кульками та подарунками. Судячи з усього, Мурат прилетів заради дочки і колишньої дружини з Києва до Москви.

День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Це вже не перше спільне проведення часу Лорак і Налчаджиоглу — артистка все частіше і частіше з’являється з ним на світських заходах, що наштовхує фанатів на думку про возз’єднання екс-подружжя.

Більше подробиць з особистого життя Ані Лорак дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.