Ольга Сумська хвастає успіхами доньки-акторки, пока 39-річна племінниця сидить на шиї сестри Наталі Сумської

Сестри Ольга та Наталя Сумські в дитинстві були дуже дружні і стояли одна за одну горою, однак з роками все сильно змінилося.

Героїні нашої сьогоднішньої статті виросли в сім’ї акторів і продовжили акторську династію Сумських, яка вважається однією з найбільш зразкових і талановитих у всьому українському шоу-бізнесі. Одного разу Ольга навіть розповіла в інтерв’ю, що це саме Наталя допомогла їй почати кар’єру в кіно.

Між ними ніколи не було ні натяку на конкуренцію, а тому здавалося, що їх сестринська близькість буде тривати все життя. Втім, у стосунки сестер втрутилися обставини у вигляді різних життєвих пріоритетів та політичних поглядів.

Сестри Сумські
Сестри Сумські

Наталія категорично ставиться до зйомок у проектах для російського телебачення, тоді як в фільмографії Ольги є фільми і серіали, які хоч і знімалися для України, але з часом транслювалися в Росії. Крім того, старша сестра не поділяє бажання молодшої виставляти своє життя напоказ в соціальних мережах.

Незважаючи на це, Ольга з великим теплом і ніжністю відгукується про Наталю і сподівається, що рано чи пізно вони все ж знайдуть спільну мову.

Сестри Сумські у молодості
Сестри Сумські у молодості

Разом з тим, Сумська-старша зізналася, що не спілкується навіть з племінницею Антоніною, яка разом з двома дітьми і чоловіком Володимиром Ягличем живе в Росії. Відповідно, там же Тоня розвивається як акторка. Причому виходить у неї це досить успішно, а знаменита мати Ольга нерідко публікує пости гордості за спадкоємицю, чого не скажеш про Наталю.

Ольга Сумська і Антоніна Паперна
Ольга Сумська і Антоніна Паперна

Справа в тому, що її 39-річна дочка Дарина кілька років тому назад овдовіла і з тих пір не працює, тому Сумській доводиться своїми силами забезпечувати дорослу дочку і 11-річну онучку.

За словами Наталії, все, чим займається Дарина — просто живе на світі. Ольга ж в стосунки сестри і племінниці не втручається.

Наталія Сумська з донькою (справа)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Схожі статті