“Вже можна впустити дівчинку в сім’ю”: у Катерини Осадчої та Юрія Горбунова народиться донечка

Чому фанати впевнені, що у зіркової родини народиться дівчинка?

Нещодавно Катерина Осадча офіційно підтвердила чутки про свою вагітність. Відома українська телеведуча носить під серцем третю дитину. Знаменитість погодилася зробити цю новину публічною тільки тоді, коли її живіт значно округлився. Чи то, щоб не зурочити, чи то від страху. Адже усі ми знаємо, які чутливі вагітні жінки і як насправді вони хвилюються за своїх малюнків.

Вагітність і відпочинок Катерини Осадчої

Не дивлячись на те, що увесь весняний сезон Катя працювала, здається, що вона зовсім не стомилася, а підходить до справи ще з більшим ентузіазмом та амбіційністю. Втім, останнім часом її робота більше схожа на відпочинок.

Телеведуча їздить по курортах, бере інтерв’ю та насолоджується теплою водичкою з Юрієм Горбуновим. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram була опублікована лінійка різноманітних фотографій з відпочинку, на яких Катя поставала і в купальнику, і в літніх сукнях.

Хлопчик чи дівчинка?

Під цими публікаціями можна знайти доволі цікаві коментарі. Так, більшість підписників Катерини Осадчої пророче їй народження дівчинки. Мовляв, зірка розквітла, а значить буде донька.

Скріншот коментарів на сторінці Каті Осадчої.
Скріншот коментарів на сторінці Каті Осадчої.

Не варто і казати, що враховуючи той факт, що Катерина знаходяться у суто чоловічій компанії, то вірогідніше за все і вона мріє про доньку.

Скріншот коментарів на сторінці Каті Осадчої.

Нагадуємо, що Катерина Осадча вже є мамою двох хлопчиків. Старшому Іллі, який народився від першого шлюбу з політиком вже виповнилося 18 років. Хлопець цього року випустився з міжнародної школи. А маленькому Івасику, який народився від шлюбу з Юрієм Горбуновим лише 4. Дитина обрала непублічний образ життя, тому журналісти досі не знають, як виглядає малеча.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.