Михайло Поплавський засвітився у компанії дівчат, які майже забули про одяг: прикрились одним лише піджаком

Михайло Поплавський не перестає дивувати своєю сміливістю.

Нещодавно Михайло Поплавський шокував український шоу-бізнес новиною про те, що він покидає сцену та крісло співаючого ректора. Втім, фактично зі сцени він не пішов, адже сьогодні отримував там квіти та привітання.

Дівчата, одягнені лише у піджаки та модний Михайло Поплавський в окулярах

Сьогодні Михайло Поплавський засвітився на особистій сторінці дружини Народного артиста України Віктора Павліка в соціальній мережі Instagram. Зіркове подружжя запросили на презентацію, а Катя, як справжня блогерка, зняла на відео абсолютно усі події.

Так, в якийсь момент, після танцю на півоголених студенток, Михайло Поплавський в модних окулярах та костюмі вийшов на сцену, а слідом за ним рушили дівчата у чорних перуках і одягнені лише у чорні піджаки та взуття з підборами.

Скріншот сторіз Каті Репяхової в соціальній мережі.

Неймовірно дивний вигляд для презентації в Університеті культури. Дівчата постійно поправляли єдиний предмет гардеробу, який був на них, щоб не засвітити нічого зайвого.

Віктор Франкович привітав свого колегу та побажав йому всього самого найкращого. Після їхнього спільного виходу на сцену, Михайло Поплавський подарував вагітній дружині співака прекрасний букет з троянд та лілій. А потім Репяхова показала розкішний фуршет та вміст її тарілки. Наостанок, дівчина не витримала та вирішила поїхати на набережну і пофотографуватися з розкішним букетом, який отримала від Михайла Поплавського.

Кар’єра співаючого ректора закінчена, але його любов до напівоголених студенток, здається, не закінчиться ніколи.

Схожі статті