Смілива Катя Бужинська вперше показала себе без макіяжу та ошелешила публіку: такою її не бачив ніхто

Катя Бужинська виглядає абсолютно інакше, ніж на екрані. Усі деталі в статті.

Усі ми знаємо Катерину Бужинську, як білявку з бойовим сценічним розфарбуванням та неймовірно яскравими сукнями. Ще раніше вона запам’яталася товстезною білою косою до пояса. Колись вона стала її візитною карткою, але згодом співачка з якоїсь причини вирішила позбавитися її. Зараз вона не тільки успішна артистка, але й любляча дружина і мама двох прекрасних дітей.

Катя Бужинська без макіяжу та з дітьми

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися фотографії та відеоролики, які Катя зробила в Болгарії. Вона опублікувала світлини власних дітей, Каті та Дмитрика, і постала поруч з ними абсолютно без макіяжу.

Виявляється, що у співачки доволі дивний чуб, сухе волосся і не така бездоганна шкіра, як здається з телеекранів. Якщо зустріти Бужинську на вулиці без візажу, то цілком можливо, що ви її б не впізнали. Втім, на її сміливий крок аудиторія відреагувала дуже позитивно.

Серед коментарів від підписників під публікацією лише позитивні відгуки про зовнішність співачки, що говорить про неймовірну толерантність та добросовісність українських слухачів.

Також варто відмітити, що окрім сценічного макіяжу, Катерина Бужинська часто вдається до використання великої кількості фотошопу. Звісно, цим грішать майже усі знаменитості, втім, на фотографіях Катерини фотошоп дуже помітний.

Нагадуємо, що нещодавно Катерина Бужинська розповідала, що її чоловік Димитар хотів подарувати на річницю весілля каблучку вартістю автомобіля. Співачка відмовилася від сюрпризу, так як вважає його непотрібним у такі складні часи. Мовляв, ніхто не знає що буде завтра.

Схожі статті