Анастасія Волочкова у нестямі від власної краси, яку демонструє в купелі: “Моя фігура – це дар Божий”

Балерина всієї Русі Анастасія Волочкова яскраво і сміливо відповіла всім своїм хейтерам, які критикують її фігуру. За словом в кишеню зірка не лізе.

Анастасія Волочкова любить епатувати публіку, що вона і робить із завидною регулярністю. Найчастіше це відбувається на сторінці танцівниці в Інстаграмі, де у неї вже більше мільйона підписників та майже 13 тисяч публікацій.

Якщо раніше героїня нашої сьогоднішньої статті відключала можливість коментування постів, щоб не псувати собі настрій тією незліченною кількістю критики, якою її обсипають користувачі, то зараз вона із задоволенням відповідає на коментарі, причому не тільки хвалебні.

Так, днями Анастасія похвалилася комплектом нової білизни, чим тут же викликала цілу бурю гніву. Відповіді довго чекати не довелося.

Скріншот з Інстаграму Анастасії Волочкової
Скріншот з Інстаграму Анастасії Волочкової

На цей раз Волочкова опублікувала знімок з крижаної купелі, прикривши себе банним віником, а в підписі до кадру висказала все, що думає з приводу критики на свою адресу. Стислою балерина не була:

“Дорогі мої. У мене стільки цікавого відбувається в житті! І особистому і творчому! У балеті “Лебедине озеро” є дві героїні: Одетта і Оділія. Я танцювала обидві ці партії в одному балеті. Але, повернемося до життя… Судячи з кількості коментарів під моїм постом, в якому я хотіла поділитися обновками нижньої білизни (я ж була не без нього), я розумію, що більше ажіотажу викликає Волочкова не Одетта, а Раздєтта. Я сама зараз вмираю від сміху!”

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Але найцікавіше далі:

“Любі мої, так, моя фігура і підтягнутість м’язів — це дар Божий і плоди щоденної праці в балетному залі! І дозволяє одягти міні-трусики. Це те, що багато хто не може мені пробачити! Мені здається, мені потрібно укласти контракт дорогий з компанією нижньої білизни. Але красивої! Чекаю пропозицій! Дорогі мої, на цьому фото я вже вирішила всі принади мої закрити віниками в крижаній купелі! Подивилася б я на деяких, хто в цей лід занурився би. Так ось. Мені є що показувати і чим хвалитися. В мої 45 років я дам фору зовнішністю багатьом молодим і страшним дівчаткам з целюлітом (а в основному, цими “писаками гидот” такі і виявляються)”, — пише Анастасія.

На цей раз безліч коментаторів встали на сторону Волочкової. Схоже, їй дійсно вдалося донести свої думки публіці. А якщо хочете подивитися на балет балерини всієї Русі, як вона сама себе називає, включайте наступне відео:

Схожі статті