Максим Галкін вперше розкрив головну таємницю відносин з Аллою Пугачовою – чи є у них шлюбний контракт?

Відомий російський комік і пародист Максим Галкін вперше чесно розповів, чи складали вони з Аллою Пугачовою шлюбний контракт.

Максим Галкін і Алла Борисівна Пугачова вже майже 20 років разом, 10 з яких вони одружені. Їх пару називають однією з найміцніших у всьому російському шоу-бізнесі, з чим важко не погодитися, адже вони регулярно демонструють сімейну ідилію, а їх красивим і гармонійним відносинам позаздрить чи не кожен.

Не можна не відзначити, що гуморист активно працює для того, щоб забезпечити двох дітей та задовольнити запити знаменитої дружини. Чимала частина витрат йде також на утримання їх власного замку в підмосковному селі Грязь, де сімейство і живе.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Роками ЗМІ пишуть, що Примадонна уклала шлюбний договір, перш ніж вийти заміж за Галкіна, адже на той момент вона ще виступала з концертами, а значить і накопичення у неї були великі. Проте, Максим спростував ці чутки в ефірі програми “Сьогодні ввечері”:

“У нас немає шлюбного контракту. У нашому випадку з Аллою ми спочатку жили 10 років, потім одружилися, а після повінчалися. Тобто пройшли випробування часом”, — резюмував Галкін.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою
Максим Галкін з Аллою Пугачовою

Крім того, шоумен додав, що в їх з Пугачовою родині ніколи не було поняття роздільного бюджету. Вони не ділили доходи навіть за часів активної гастрольної діяльності як Примадонни, так і самого Максима:

“Алла багато заробляла, я багато заробляв, і завжди було спільне”.

Оскільки зараз Алла Борисівна практично не виступає на сцені, то і як таких заробітків у неї немає. Втім, проблеми це не створює, адже вона у всьому може покластися на чоловіка.

Більше цікавого про сімейне життя Пугачової і Галкіна дивіться в наступному відео:

Схожі статті