Чого ви не знали про коханого чоловіка прими-балерини Катерини Кухар: вийшла заміж за азартного гравця

Олександр Стоянов — сірий кардинал у світі балету, але в нього є інші цікаві сторони його особистості. Усі деталі в статті.

Олександр Стоянов — не просто талановитий танцюрист, він один з самих майстерних артистів балету у світі. Його стрибки отримали назву мтоянівських через нечутність, а усі театру світу були б у захваті прийняти його з своїх розкішних залах. Втім, ми впевнені, що є деякі факти, яких ви точно не знали про нього.

Сьогодні чоловік прими-балерини Катерини Кухар святкує день народження і ми пропонуємо вам дізнатися його краще, з тої сторони, з якої, ви певно не очікували.

Азартний гравець

Виявляється, що у підлітковому віці, Олександр Стоянов разом зі своєю сестрою програли усю зарплатню, яку яку збирали півроку, продаючи виноград. Сталося це через гральні автомати. Після цього артист зарікся від подібних розваг і навіть виступаючи у Лас-Вегасі не дозволив собі програти ні одного долара.

Олександр Стоянов

Розбив машину батьків

У Олександра Стоянова особлива любов до швидкості та транспортних засобів. Він обожнював кататися на велосипедах, а згодом батьки мотивували його залишитися в балеті завдяки покупкам машин. Втім, якось відомий танцюрист розбив батькову автівку, яка після кермування балеруном залишилася без бамперу та двох дверей.

Залежність від адреналіну

Любов до швидкості пояснюється просто — Олександр Стоянов обожнюю екстремальні види відпочинку. І судячи з усього, не може відмовитися від чергової порції адреналіну.

Олександр Стоянов та Катерина Кухар

До речі, в кар’єрі Олександра Стоянова присутні виступи на висоті пять тисяч метрів. Сам артист розповідав, що в таких умовах не те що танцювати, дихати неможливо.

Тож зважаючи на вищеперераховані факти, не дивно, що він обрав саме Катерину Кухар, яка його врівноважує.

Схожі статті