Як виглядає дорослий син Наталії Сумської, який не розчарував знамениту матір на відміну від старшої сестри

Відома українська акторка Наталія Сумська має двох дорослих дітей, проте гордість зірка відчуває не за обох.

Наталія Сумська із задоволенням ділиться з шанувальниками новинами з творчого життя, тоді як особисте вважає за краще не виносити на загальний огляд. Тим не менш, деякі факти з її біографії все ж відомі в публічному полі.

Вперше героїня нашої сьогоднішньої статті вийшла заміж за кінооператора Ігоря Мамая. Через десятки років після розлучення актриса зізналася, що вони були абсолютно різними людьми. Наталя дуже працьовита і завжди з ентузіазмом береться за будь-яку роботу, так було завжди, тоді як її обранець не шукав можливостей, а лише смирно чекав пропозицій з боку.

Наталія Сумська

У цьому шлюбі Сумська народила дочку Дарину, яка в свої 39 років разом з власною 11-річною донькою живе за рахунок знаменитої матері. В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Наталя розповіла, що цим спадкоємиця вдалася в батька:

“Вона просто живе на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості”.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

А ось своїм молодшим сином В’ячеславом актриса по-справжньому пишається. Він народився в другому шлюбі Наталії з актором Анатолієм Хостікоєвим. Саме цей чоловік подарував народній артистці справжнє жіноче щастя.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином

В’ячеслав виріс небувалим красенем і пішов по стопах батьків — він грає в театрі, а також знімається в кіно і серіалах, що виходить у нього досить непогано. Зараз на його рахунку є вже кілька головних ролей, хоча свою акторську кар’єру він почав не так давно.

Наталія Сумська разом з сином В'ячеславом на сцені театру
Наталія Сумська разом з сином В’ячеславом на сцені театру
В'ячеслав Хостікоєв
В’ячеслав Хостікоєв

Безсумнівно, син виправдав надії знаменитих матері і батька, які ті на нього покладали.

Схожі статті