Залицяльник Лесі Нікітюк зламав її сторінку в Інстаграм та злив у мережу особисті фото: оце так подрімала

Леся Нікітюк натрапила на дуже настирливого залицяльника, який вирішив привернути увагу телеведучої тим, що зламав її профіль в Інстаграмі.

Хакер, який прагне уваги Лесі Нікітюк, опублікував від її лиця приватне фото, на якому зірка постала перед дзеркалом в чорному комплекті білизни, встановив на головне зображення сторінки знімок найвідомішого українського журналіста Дмитра Гордона, а також виклав Лесине листування з Михайлом Заливако, головним героєм 11 сезону романтичного проекту “Холостяк”. Під час спілкування з ведучою Михайло зізнається, що у фіналі зробив невірний вибір.

Те, що злив хакер
Те, що злив хакер

Через деякий час Нікітюк пояснила ситуацію в акаунті свого пса Рафіка. Виявилося, що зловмисник дібрався до сторінки знаменитості в той час, поки вона дрімала, причому Леся навіть декого підозрює:

“Якщо ти думаєш, що після всіх твоїх повідомлень, квітів і таких ось, навіть не знаю, як сказати, моментів безглуздих, ти думаєш, що я зверну на тебе увагу, то цього не буде”, — звернулася Леся до хакера і попросила його хоча б заблокувати її маму, щоб та не читала всього цього.

Леся Нікітюк звертається до хакера
Леся Нікітюк звертається до хакера
Пояснення Лесі Нікітюк
Пояснення Лесі Нікітюк

Шанувальники підтримали телеведучу в коментарях і присоромили її дивного залицяльника, а вже через пару годин вона повернула свій Інстаграм та власноруч виклала знімок в бікіні з найвдалішим ракурсом, який тільки можна було підібрати. Цікаво, що Гордона на аватарці вона вирішила залишити до ранку, і він це оцінив:

“Мама на місці. Я свою Ж можу і так виставляти, коли захочу… Бачу, є попит. Погуляли і хватить… Фотку Гордона на аві залишу до ранку! Всім дякую… Я й не знала, що ви в мене такі людяні”, — написала Нікітюк.

Реакція Дмитра Гордона на своє фото у профілі Лесі Нікітюк
Реакція Дмитра Гордона на своє фото у профілі Лесі Нікітюк

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.