Вагітна дружина Віктора Павліка піддала здоров’я її малюка небезпеці через власну безтурботність

Вагітна дружина Віктора Франковича от-от має народити, але зовсім інші події у родині стали головною темою для ЗМІ.

Катя Репяхова — четверта дружина Народного артиста України Віктора Павліка. Подружжя стало насправді скандальним через той факт, що дівчина була згодна ходити зі статусом коханки близько двох років. Втім, після смерті онкохворого сина Віктор Франкович взяв відповідальність за кохану і нарешті одружився з нею. Зараз молода дівчина носить під серцем первістка на ім’я Михайло.

Мала народити, а ходить з температурою

Раніше Катя Репяхова повідомляла, що має народити приблизно на цих вихідних. Чи станеться це відповідно прогнозам — неясно, але ми дуже сподіваємося, що все пройде добре, і мама, і дитина будуть здоровими та щасливими.

Втім, ці прекрасні дні зіпсував один дуже неприємний факт — дівчина важко захворіла простудою і близько неділі ходить з високою температурою.

Нещодавно зіркова дружина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій пояснила, що захворіла через власну необережність та безвідповідальність. Дівчина забула, що знаходиться у дуже вразливому стані і тому не одяглася тепло. В результаті вона захворіла і тепер намагається збити високу температуру.

Тим часом її благовірний повинен виступати на концертах, тому не має вдосталь часу, щоб піклуватися про свою любу дружину. На щастя, у Каті є мама, яка перебралася на час з Дніпра, і надає усю необхідну допомогу любій донечці. Зараз фанати та хейтери дівчини активно слідкують за її особистою сторінкою в Інстаграм, адже вона може у будь-який момент відправитися до пологового будинку.

Схожі статті