Невже всі гроші пішли на будівництво та утримання замку Пугачової? Максим Галкін не зміг заплатити 4 тисячі

Максим Галкін потрапив у неприємну ситуацію, яка отримала публічний статус.

На початку червня ЗМІ стало відомо, що Пенсійний фонд Росії подав на Максима Галкіна в суд з проханням стягнути з нього 4 тисячі рублів. Артист назвав цю інформацію фейковою і відхрестився від боргів перед державою.

Виходить, що Максим Галкін збрехав?

Зробив він це у своїй публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зазначивши, що про заборгованість дізнався тільки зі ЗМІ.

“Виявляється, я не доплатив Пенсійному фонду чотири тисячі рублів. Тобто решта сотні тисяч заплатив, а ці ні. Написав це якийсь telegram-канал. Я особисто не в курсі ні суду, ні оплат”, – заявив гуморист.

Інформація підтверджена

Сьогодні прес-служба ПФР підтвердила, що Арбітражний суд все-таки стягнув з Галкіна озвучену суму. У відомстві також розповіли, чому через чотири тисячі рублів їм довелося судитися з одним з найбагатших артистів Росії, пише “РИА Новости“.

Виявилося, що Максим Галкін є індивідуальним підприємцем, а тому повинен був надати необхідні відомості в відділення ПФР і в податкову. З якоїсь причини артист цього не зробив, порушивши тим самим законодавство Росії.

“За ненадання страхувальником у встановлений строк або подання їм неповних і (або) недостовірних відомостей до страхувальника застосовуються фінансові санкції у розмірі 500 рублів щодо кожної застрахованої особи”, – пояснили в ПФР.

Штрафи при цьому стягують через суд.

Сподіваємося, що у Максима Галкіна більше не буде проблем з  законом, тим паче через необачність.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.