Ектор Хіменес-Браво та екзотична красуня на ім’я Трейсі: що пов’язує цих двох і що кухар робить в неї вдома?

Ектор Хіменес-Браво дуже здивував підписників новою компанією.

Ектор Хіменес-Браво — один з найбажаніших холостяків України. Чоловік дуже прискіпливо відноситься до питання підбору обраниці і не так часто радує фанатів новиною про те, що знаходиться у стосунках. Фанати всесвітньовідомого шеф-кухаря активно слідкує за його особистою сторінкою, аби першими вкусити крихти новин про нове кохання холостяка.

Але не дивлячись на той факт, що обраниць він не показує, дуже часто там з’являються нові цікаві обличчя.

Ектор Хіменес-Браво та екзотична красуня

Нещодавно на особистій сторінці шеф-кухаря в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, у яких знаменитість постав у новій обстановці. Так, чоловік завітав на день народження ТікТок хаусу “uLove”, частиною якого є Трейсі Жозе Мануель. Дівчина декілька разів засвітилася поруч з шеф-кухарем, всіляко звертаючи на себе його увагу.

Трейсі Жозе Мануель

Спочатку вона опублікувала відео, на якому чекає на зірку, щоб зняти разом з ним ролик. Трейсі всіляко показувала свою зацікавленість та нетерплячість. Потім Ектор пішов на групове фото та інтерв’ю з учасниками дому. Коли Трейсі побачила, що шеф-кухар знаходиться серед її сусідів, вона протиснулася між ним та іншою дівчиною, і стала поруч. Трейсі дивилася на чоловіка захопленим поглядом, які викликають питання.

Трейсі поруч з Ектором.

Є лише два варіанти: або Ектор Хіменес-Браво є улюбленим шеф-кухарем дівчини, або вона в нього закохана.

Втім, уваги Трейсі знаменитість не приділив. Шеф опублікував на власній сторінці її відео після тусовки, але під час неї не був занадто люб’язний.

Схожі статті