Як виглядає доросла донька Ольги Сумської, яка назавжди покинула Україну та не збирається повертатися назад

Знаменита українська акторка Ольга Сумська двічі в своєму житті пізнала радість материнства, але зараз їй доводиться миритися з розлукою зі старшою донькою.

Ольга Сумська виросла в родині акторів, що і зумовило її майбутнє. Зараз вона носить горде звання народної артистки України, але творчі успіхи — не єдине, чим може похвалитися героїня нашої сьогоднішньої статті. Не менш серйозні на її рахунку досягнення сімейні — вона виховує двох дочок.

Старша спадкоємиця Ольги, 31-річна Антоніна Паперна, повністю успадкувала гени мами. Вона з кожним днем ​​стає все красивішою і все більш схожою на матір. До того ж вона пішла по її стопах та обрала для себе шлях акторки, проте саме це стало причиною, по якій Тоня з кінцями покинула Україну.

Ольга Сумська зі своєю старшою дочкою Тонею
Ольга Сумська зі своєю старшою дочкою Тонею

Щоб освоїти професію, Паперна вступила до Театрального училища імені Бориса Щукіна в Москві, хоч і не з першого разу. Їй довелося своїми силами без допомоги іменитих рідних долати конкурс у 800 чоловік на місце, і їй це вдалося.

Після закінчення навчання Антоніна продовжила творчий шлях — на сьогоднішній день вона є успішною молодою актрисою, яка подає великі надії. Москва подарувала доньці Сумської не тільки можливості, а й кохання — Паперна щаслива з зіркою російського кінематографа Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей — доньку Єву та сина Данилу.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

До речі, Ольга не відразу особисто побачила молодшого онука, оскільки через обмеження на пересування під час карантину у них довгий час не було можливості зібратися разом за сімейним столом. А от Наталя Сумська зі старшою племінницею взагалі не спілкується. Ось що вона сказала з цього приводу в програмі “Зірковий шлях”:

“Це вже інша країна, інша сім’я”.

Наталія Сумська
Наталія Сумська

Крім Тоні, у Ольги Сумської є ще одна дочка — 19-річна Анна від другого чоловіка Віталія Борисюка. Вона теж вирішила продовжити акторську династію сімейства і зараз вчиться на акторському факультеті Київського університету театру, кіно і телебачення.

Ольга Сумська з доньками
Ольга Сумська з доньками

Схожі статті