Як виглядають шестеро дітей Андрія Доманського від трьох різних жінок, серед яких затесалася і Лідія Таран

Український телеведучий Андрій Доманський реалізувався не тільки в професії, а ще і як батько — він виховує шістьох дітей від трьох різних жінок.

Бурхливе особисте життя Андрія Доманського зробило його багатодітним татом, причому люблячим і відповідальним, який підтримує відносини абсолютно з усіма своїми спадкоємцями.

У перший раз шоумен одружився ще в студентські роки. Його дружина Юлія незабаром після весілля подарувала йому первістка — сина Василя. Через 4 роки після цього на світ з’явилася дочка Лада. Родина жила в Одесі, але на той момент у Андрія активно розвивалася кар’єра, а більшість робочих пропозицій надходили з Києва.

Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою
Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою

Так, з часом подружжя стало одне для одним чужими людьми, оскільки Доманський розривався між двома містами. Тоді ж він захопився колегою по цеху Лідією Таран, з якою познайомився завдяки “Підйому”.

Бурхливий роман, наповнений спільними цілями, планами на майбутнє і амбіціями в професії вилився в народження спільної дочки Василини. Колись їх вважали найкрасивішою парою українського телебачення, проте цивільний шлюб Андрія та Лідії так і не став офіційним, а коли пристрасть вщухла, з ініціативи Доманського вони розлучилися.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Наступні серйозні відносини знову привели телеведучого до вівтаря. Зі своєю нинішньою дружиною Мариною телеведучий разом вже 10 років. Пара виховує двох спільних дітей — дочок Кіру і Віру, а також сина жінки від першого шлюбу, якого звуть Артем. Андрію він, відповідно, доводиться пасинком.

Андрій Доманський з дружиною Мариною
Андрій Доманський з дружиною Мариною
Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського
Доньки Андрія Доманського
Доньки Андрія Доманського

Доманський намагається частіше збиратися дружною компанією з усіма своїми дітьми, щоб весело проводити з ними час. Незважаючи на те що старші спадкоємці живуть окремо від шоумена, він завжди в курсі всіх їх справ і готовий прийти на допомогу в будь-який момент.

Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з наймолодшою дочкою Вірою
Андрій Доманський з наймолодшою дочкою Вірою

До всього іншого, герой статті матеріально допомагає колишнім обраницям забезпечувати загальних дочок і синів. Не кожний чоловік на таке здатен.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.