Власний ставок, сад та декілька будинків на території: Поплавський будує собі величезну резиденцію до пенсії

Михайло Поплавський виходить на таку пенсію, про яку мріє вся країна.

Енергійність і працьовитість Михайла Поплавського не припиняють вражати його шанувальників. Лише нещодавно співаючий ректор представив новий кліп на веселу пісню “Українські вареники” і запатентував однойменний бренд, а ось уже знову виходить його нова робота. На цей раз – про любов.

Михайло Поплавський та Аліна Гросу
Михайло Поплавський та Аліна Гросу

Романтичний кліп на нову пісню “Мы с тобой любовники” – про неймовірний світ майбутнього, в якому виживуть тільки люди, які люблять. Втім, у кар’єрі співака є й падіння. Так, нещодавно артист  зізнався, що виходить на пенсію та звільнює крісло ректора.

Резиденція Михайла Поплавського

Нещодавно Катерина Осадча брала інтерв’ю у співаючого ректора, у якому дізналася, що Поплавський активно займається будівництвом власної резиденції.
Саме так артист готується до виходу на пенсію.

Фотографія резиденції Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту.

Ректор Українського університету культури не приховує, що має триста квадратних метрів та 2 га землі. Усі продукти він споживає з власного саду. Поплавський насторожено відноситься до овочів та фруктів придбаних в продовольчих магазинах.

Фотографія резиденції Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту.

Варто звернути увагу на те, що на території резиденції декілька будинків, сауна, а також мається величезний ставок. Тому буде логічно припустити, що родина співаючого ректора живе в різних будівлях.

Нагадуємо, що у декларації Поплавського вказана інформація тільки про одну скромну квартиру на Позняках в Києві, площею 75,8 метрів квадратних. Також колишній ректор задекларував кілька земельних ділянок, загальною площею майже 4 га.

Схожі статті