Вагітна Лілія Ребрик показала великий живіт на репетиції її майбутньої вистави: положення вже не приховати

Лілія Ребрик неабияк заінтригувала підписників останніми відео.

Лілія Ребрик — щаслива мама та любляча дружина. У шлюбі з танцюристом Андрієм Диким вона народила двох прекрасних дівчат, які тепер прикрашають існування зірок. І здавалося б все ідеально, але фанатам завжди мало. Вони смакують кожну крихту пікантних подробиць особистого життя світських сімей і неймовірно радіють, коли новини виявляються хорошими.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною

Невже третя вагітність?

Досить вирогідно, що Лілія Ребрик пішла по стопах Катерини Осадчої та приховує від фанатів округлий животик. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася декілька відеороликів з репетиції у Молодому Театрі до майбутньої вистави “Метод Макро полюса”.

Лілія Ребрик постала у чорному спортивному одязі: обтягучих майці та штанях. Через фасон одягу фігуру зірки можна було розглядіти з усіх сторон.

Скріншоти сторінки Лілії Ребрик.

Так, не потрібна ніяка уважність, щоб помітити наскільки животик Лілії округлився.

Сама зйомка проводилася третьою особою і досить вирогідно, що на цей момент Лілія Ребрик взагалі не знала, що знаходиться під прицілом об’єктиву. На превеликий жаль, офіційної інформації стосовно цікавого положення Лілії Ребрик немає. Доведеться чекати або на підтвердження, або на спростування. Адже можливо, що зірка просто напилася води або добре поїла перед виходом.

Нагадуємо, що Катерина Осадча носить під серцем третю дитину. Про це стало відомо місяць тому. Через прискіпливість та уважність користувачів мережі Катерині не вдалося приховати вагітність, як в минулі рази і вона вирішила не ділитися сенсацією, а об’явити про це на власній передачі.

Схожі статті