Всьому провиною нове кохання: Святослав Вакарчук покинув дружину і розбив її серце заради іншої жінки

Святослав Вакарчук таки заплямував свою репутацію через розлучення.

Буквально вчора стало відомо, про те що Святослав Вакарчук покинув дружину Лялю Фонарьову, з якою прожив у громадському шлюбі більше 20 років. Це стало шокуючою інформацією для багатьох українських слухачів, які вже звикли до сімейного статусу фронтмена гурту “Океан Ельзи”.

Невже у Святослава Вакарчука з’явилася інша жінка?

У телеграм-каналі, який присвячений життю зірок з’явилася інформація про те, що Святослав Вакарчук покинув дружину заради іншої жінки після того, як зрозумів, що чутки почали ширитися. Також стало відомо, що Ляля дуже важко перенесла новину і навіть потрапила до лікарні.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

“Жінці близько 40 років, вони разом кілька місяців. Ляля розставання переживає важко, і навіть потрапила до лікарні. А ось оточення музиканта каже, що таким піднесеним давно його не бачили. Це пояснює, навіщо лідер “Океану Ельзи” повідомив про розставання в соцмережах, хоча такі особисті пости не в його правилах. Раз пішли чутки – треба діяти, – пише канал “Культурна пральня”.

Втім, офіційного підтвердження цим словам немає. Хоча на це дуже рано очікувати.

Святослав Вакарчук з дочкою Діаною
Святослав Вакарчук з донькою Діаною

Сподіваємося, що Ляля швидко прийде до тями та відпустить свого чоловіка. Також варто відмітити, що безліч шанувальників творчості Святослава вважають, що він дарма витратив стільки років на “не справжній шлюб”. Мовляв, вже пора заводити власних дітей.

Нагадуємо, що офіційного підтвердження того, що Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова знаходилися у шлюбі немає. Також мережею блукає інформація, що Діана не є рідною доньку Святослава, а його бачив падчеркою.

Схожі статті