Максим Галкін зник і не виходить на зв’язок: з якої причини гуморист та Алла Пугачова зачинилися вдома?

Стало відомо, що Максим Галкін не тільки перестали з'являтися у власному блогу, але й повністю ігнорує світські раути.

Максим Галкін є дуже активним користувачем соціальних мереж. Не проходить і дня, щоб він не поспілкувався з власною аудиторією і не розповів, як пройшов його день та його родини. За це шанувальники творчості гумориста люблять його ще більше.

Зник з соціальних мереж

Але іноді стаються непередбачувані речі, як наприклад, Максим Галкін близько неділі не з’являється у власному блогу. Більш того, він не дав ніяких пояснень стосовно своїх дій. Ані на його сторінці, ані на сторінці Примадонни не відбувається ніяких подій. На його YouTube-каналі лише вийшов новий випуск авторської передачі. Втім, вона була відзнята вже давно.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Можна було-б подумати, що пара знаходиться на відпочинку, або влаштувала собі розвантаження від соціальних мереж. Однак, мотиви зірок поки що незрозумілі.

Ігнорування світських заходів

Також стало відомо, що Максим Галкін не тільки ігнорує соціальні мережі, але й вкрай рідко виходить у світ разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та двійнятами Лізою та Гаррі.

Через епідемію коронавірусу зіркова пара практично перестала виходити в світ. Однак пропустити ювілейний концерт на честь Олександра Зацепіна декілька днів тому вони не могли. Аллу Борисівну пов’язує багаторічна знайомство з Олександром Сергійовичем.

Алла Пугачова і Олександр Зацепін

Відомо, що їхні відносини далекі від ідеальних після скандалу, що вибухнув під час роботи над фільмом “Женщина, которая поёт”. Тим не менш, не привітати знаменитого композитора пара не могла. Вони знаходилися в окремій ложі, отримали великий букет квітів та порадували усіх інших гостей своєю присутністю.

На превеликий жаль, невідомо коли Максим Галкін вирішить таки з’явитися у своєму блозі та розповісти, чому ж він зник на такий довгий час.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.