(Фото) Катерина Репяхова народила: як виглядає та на кого схожий четвертий син Віктора Павліка. Всі деталі

Катерина Репяхова та Віктор Павлік стали батьками та вже тримають сина Михайлика на руках. Дитина довгоочікувана та бажана.

Подружжя Віктора та Катерини Павліків пережило немало випробувань: хвороба та смерть Павла Павліка, скандали з екс-дружиною співака та зневіра прихильників у коханні пари. Втім, все це з гідністю пройшли зірки, а доля їх нагородила найціннішим подарунком – синочком Михайлом.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Катерина, як популярна блогерка весь термін вагітності розповідала про своє життя фанатам, ділилася лайфхаками для майбутніх матусь та показувала, наскільки сильно чекає її родина появи немовляти. Одразу подружжя знало, як назве сина – Михайло.

Відійшли води – пологи у прямому ефірі

Молода дружина Віктора Павліка ще минулого року, коли вийшла заміж за співака, зрозуміла, що до неї прийшла популярність. Вона стала розвивати блог в Інстаграмі і зараз за нею стежить понад 69 тисяч користувачів. Ділиться з підписниками Катя найдрібнішими подробицями життя. Саме з Інстаграму світ дізнався, що вона – при надії. Коли підійшов час народжувати, Репяхова показувала відео, як відійшли води, як їй робили тест та показала шлях до пологового.

Катерина Репяхова поділилася подробицями своїх пологів в Інстаграмі.
Катерина Репяхова поділилася подробицями своїх пологів в Інстаграмі.

Михайло Вікторович Павлік

Хлопчик народився сьогодні, 15 червня, близько 3-ї ночі.. Про це повідомив Віктор Павлік та Катерина Репяхова у своєму Інстаграмі.

Катерина Репяхова народила сина.

Цікаво, що його мама 13 червня відсвяткувала свій власний День народження.

Екс-дружина Віктора Павліка, Лариса Созаєва, яка не лишалася байдужою до подій з життя пари не прокоментувала подію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.