Шедеври кулінарії та п’ятиярусний торт від найдорожчих кондитерів: як донька Ані Лорак відсвяткувала ювілей?

Донька Ані Лорак Софія відсвяткувала свій перший ювілей і зараз з'явилися перші деталі вечірки.

9 червня єдиній доньці Ані Лорак, яка народилася від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу виповнилося 10 років. На вечірку в честь цієї події були запрошені найближчі. Веселилися всі: і діти, і дорослі.

Як проходило пишне святкування дня народження доньки діви?

На честь Софії було випущено кілька залпів салюту. Також для юної іменинниці зірковий  кондитер Ренат Агзамов і його команда приготували величезний п’ятиярусний торт, який виявився майже зростом з іменинницю.

Кадрами їстівного шедевра артистка поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Ані закарбувалася разом з донькою поруч з тортом, а в підписі до знімка зазначила, що десерт вийшов не тільки красивим, але і дуже смачним.

Також зіркова мама ніжно і зворушливо привітала свою доньку в соціальних мережах. Зірка побажала спадкоємиці здоров’я і пообіцяла завжди бути поруч з Софією.

Нагадуємо, що Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу були разом більше десяти років. У 2019 подружжя розлучилося. Справа в тому, що співачка не одноразово викрила благовірного у зраді. Що було неможливо не помітити, зважаючи на публічність його дій. Втім, зараз між подружжям панує романтична атмосфера. Нещодавно на дні народженні доньки Філіпа Кіркорова пара була помічена в обіймах одне одного та з доволі добрим настроєм.
Після цього стало відомо, що екс-подружжя відпочивала разом у Туреччині. Офіційного підтвердження воз’єднання ні Ані Лорак, ні Мурат не давали.

Схожі статті