Олена-Христина Лебідь розкрила всю правду про нелегке дитинство: не з чуток знає, що таке домашнє насильство

Неможливо повірити, що головна поборниця з аферистами колись страждала від насильства. Втім, це правда.

Олена-Христина Лебідь завжди виділялася на фоні інших телеведучих. Струнка фігура, коротка зачіска, довгі ноги та неймовірна сміливість — це основні риси Христини, які кидаються в очі.

Важко навіть уявити, як така тендітна та елегантна жінка здатна на вилов аферистів. Втім, саме цим вона прославилася серед українських глядачів. Але як і в багатьох інших сміливих та сильних людей, в неї є сумна історія, яку варто почути.

Насильство в родині

Нещодавно Олена-Христина Лебідь зізналася у тому, що пережила страшні речі будучи дитиною. Справа в тому, що вона була єдиною донькою в родині, але це не врятувало її від немилості мами. Зірка відчувала себе не бажаною та не коханою.

Це неабияк мучило її. Але це не все. Справа в тому, що в родині спокійно відносилися до фізичного насилля. І дуже часто дівчинку били просто так.

“Я все дитинство була неулюбленою дитиною, і я ось це пронесла через все життя. Відсутність любові і теплоти. Мене просто так били. Всім підряд, навіть праскою було”, – згадала телеведуча.

Олена-Христина Лебідь поруч з мамою.

Втім, вона все одно вдячна своїм батькам, які виростили з неі дуже амбіційну та успішну людину. Хто зна, але можливо ці події дійсно вплинули на її характер позитивно, якби це страшно не звучало. Адже нас формують не тільки добрі події, але й погані. Зараз Христина — смілива, безстрашна та готова йти напролом, аби захистити інших людей. Це варто уваги та поваги. Дуже сподіваємося, що ця рана у неї загорілася і ніяк не впливає на сьогоднішні дні.

Схожі статті