Ляля Фонарьова відмовляється коментувати розрив з Вакарчуком після 20 років разом: натяк зрозумілий

Зовсім недавно лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про розлучення зі своєю коханою Лялею Фонарьовою, що сколихнуло всю Україну.

Ні для кого не секрет, що Святослав Вакарчук належить до зірок, які практично ніколи не відкривають публіці подробиці особистого життя. Проте, декілька днів назад музикант зробив несподівану заяву, яка стосується його шлюбу з Лялею:

“Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою”, – написав співак.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Святослав подякував тепер уже екс-дружині за прожиті роки разом, за дочку і за кохання, а також підкреслив, що вони залишаться одне для одного близькими людьми.

Звичайно, уникнути дискусій на цю тему в публічному полі не вдалося. Незважаючи на те що артист так і не назвав точних причин розриву, знайомі пари звинувачують у всьому Вакарчука. Коментувати ситуацію відмовилася і Фонарьова, йдеться в новому сюжеті ТСН:

“Ви не за адресою звернулися”, – сказала вона журналістам.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

У мережі стали ходити чутки про те, що Святослав пішов від Лялі до молодої обраниці, однак фото підтверджень цьому немає. А ось продюсер Євген Рибчинський, знайомий з Вакарчуком і Фонарьовою, не стримався та натякнув, що розійтися вирішив саме фронтмен “Океан Ельзи”, причому зробив він це некрасиво:

“Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися людиною”, – написав Євген в Фейсбуці, а вже незабаром видалив свою публікацію.

Схожі статті