Оля Полякова ледь не задушила Ольгу Цибульську: вчепилася в бідолаху на шоу “МастерШеф”. Деталі конфлікту

Оля Полякова завжди вирізнялася вибуховим характером. Артистка вкотре довела, що за першість буде боротися всіма методами.

Оля Полякова. Героїня цього матеріалу заслужила любов свого слухача завдяки епатажності, наполегливості та прямолінійності. Зірка не соромиться масних жартів та інколи навіть вдається до словесних конфліктів, за які після того, як всі пристрасті вщухнуть, обов’язково вибачається.

Та під час участі у шоу “МастерШеф”, у суботу 12 червня, вона перевершила навіть саму себе: від скандалів перейшла до тумаків.

Оля Полякова
Оля Полякова

Зараз до участі на шоу “МастерШеф” запросили зіркові команди. Так, в одній із команд, опинилася Оля Полякова, а по інший бік кулінарних барикад – Оля Цибульська.

В одному із завданням дівчатам потрібно було швидко дістати потертий пармезан. Кума Дзідзьо добігла до холодильника першою, але Суперблондинка не збиралася поступатися і… вчепилася у співачку.

Оля Полякова побилася з Ольгою Цибульською
Оля Полякова побилася з Ольгою Цибульською

Така штурханина біля холодильників відбулася на очах Ектора Хіменеса Браво. Цікаво, що попри такий виключний випадок, скандал не вийшов за межі самого шоу “МастерШеф”. Не перенесли конфлікт співачки навіть у поле соціальних мереж.

Навпаки, Оля Полякова навіть похизувалася своєю участю у кулінарному проекті, опублікувавши на своїй сторінці в Інстаграмі короткий трейлер серії з нею.

До речі, співачка отримала багато схвальних коментарів: прихильники відзначили, що Полякова поводилася безпосередньо та щиро на камерах.

Схожі статті