Камалія про шлюб з мільярдером Захуром: “Не бачу ніякого сенсу триматися за те, чого не існує”

Відома українська співачка Камалія вперше розповіла про проблеми в шлюбі з чоловіком мільярдером Мохаммадом Захуром.

З боку сім’я Камалії та Захура здається ідеальною – любляче подружжя, яке виховує прекрасних дочок Арабеллу і Мірабеллу, не хизуються своїм багатством та регулярно виходять у світ разом. Втім, незважаючи на зовнішню сімейну ідилію, в їхньому шлюбі, як і в будь-якому іншому, теж бувають проблеми.

Родина Камалії
Родина Камалії

Виникаючі конфлікти герої нашої сьогоднішньої статті вирішують мирно і спокійно, щоб не травмувати дітей, а за роки разом Камалія вже знайшла підхід до чоловіка навіть в найгарячіших суперечках:

“Головне – вчасно промовчати і перечекати бурю. Потім же абсолютно будь-яке питання можна обговорити з іронією і гумором. Вважаю, що люди повинні бути щасливі разом. Не бачу ніякого сенсу триматися за те, чого не існує”, – розповіла виконавиця в інтерв’ю виданню Караван историй.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Також вона вважає, що якщо чоловік і жінка нещасні разом, то їм не варто намагатися рятувати шлюб. В першу чергу, заради спадкоємців:

“Нездорові відносини в шлюбі дуже позначаються на психологічному стані дітей. Вони постійно перебувають у стресі, відчуваючи напругу батьків. В їхніх інтересах дорослим краще розійтися і залишитися друзями, вдячними одне одному за хороші моменти. Краще так, ніж мучити і дітей, і одне одного”, – міркує Камалія.

Камалія
Камалія

А зберігати колишню пристрасть їм з Захуром допомагає мудрість і увага. Вони обидва дуже тонко підходять до їх настрою. До того ж Мохаммад все так же продовжує любити дружину та балувати її подарунками, причому ніякого особливого приводу він не чекає і робить сюрпризи при першій-ліпшій можливості.

Більше цікавого з життя Камалії дивіться в наступному відео:

Схожі статті