Як виглядає єдиний син Дмитра Карпачова, якого він приховував від камер усі ці роки (ФОТО)

Дмитро Карпачов зумів побудувати блискучу кар'єру на телебаченні не на шкоду особистому життю – психолог одружений і виховує сина.

Дмитро Карпачов – експерт багатьох соціальних проектів на СТБ, включаючи “Вагітна у 16”, “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Врятуйте нашу сім’ю” і не тільки. Герой нашої сьогоднішньої статті дійсно розбирається в усьому, що стосується сімейних відносин, при тому, що про свої він не любить говорити в публічному полі.

Відомо, що Дмитро одружений на землячці Ірині, яка народила йому сина Святогора. Хлопчику вже 12 і поки що він їх єдиний спадкоємець.

Дмитро Карпачов з сином Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

Цікаво, що Карпачов хоч і пише книги по вихованню, себе особисто бездоганним татом не вважає, про що він розповів в YouTube-проекта “Без комплексов“:

“Я б хотів більше часу проводити з сином, але менше часу проводжу, ніж хотів би, по причині того, що іноді наші погляди не збігаються. Ось він говорить: “Давай в Маріо пограємо”, а мені нецікаво грати в Маріо. Я йому пропоную якийсь свій варіант, йому він нецікавий. Ну в цьому місці ми не зійшлися, ну і нормально”.

Дмитро Карпачов на інтерв'ю
Дмитро Карпачов на інтерв’ю
Дмитро Карпачов з сином Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

Ось як Дмитро виходить з цієї ситуації і рекомендує наслідувати його приклад іншим батькам, які намагаються поєднати виховання спадкоємців з побудовою кар’єри:

“Дуже важливо якісно проводити час з дитиною. Є два базових правила – ви робите те, що хоче дитина, і робите тільки це. Все. Я пам’ятаю, коли були дійсно складні знімальні процеси, коли багато працював, я приходив і достатньо було п’яти хвилин пограти з ним, але по-справжньому. Не однією ногою машинки рухати. Якщо ти граєш з дитиною і теревениш у цей час по телефону, це не рахується”, – каже психолог.

Дмитро Карпачов на інтерв'ю
Дмитро Карпачов на інтерв’ю

Схожі статті