Позолота, мраморні колони та ліпнина: балерина всія Русі Анастасія Волочкова показала свою розкішну квартиру

Анастасія Волочкова може вразити не тільки своїм шпагатом. Балерина показала свою розкішну квартиру у Санкт-Петербурзі.

Площа Мистецтв у Санкт-Петербурзі – одне з визначних культурних місць для туристів та жителів. Знаходиться вона у центрі, неподалік від Ермітажу. Саме там придбала помешкання епатажна балерина Анастасія Волочкова.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Зірка хореографії має дуже неоднозначну репутацію: з одного боку – ця артистка отримала визнання через свій талант, а з іншого, її жага до хайпу та популярності підштовхнула Волочкову до гіперболізації своїх танцювальних здібностей. Зокрема, всім став відомий її легендарний шпагат. Демонструвати його полюбляє Анастасія у кожному зручному місті.

Таким же епатажним та яскравим, як і сама Настя є її власна квартира у Петербурзі. На даний момент балерина виставила її на продаж і за чотирикімнатні апартаменти хоче отримати 89 мільйонів рублів.

Апартаменти знаходяться в будинку Жако, він же – будинок Павла Дашкова, що примикає до Михайлівського театру. Будівля була побудована в першій половині XIX століття, а фасади для нього опрацьовував Карл Россі.

Квартира Анастасії Волочкової у Петербурзі
Квартира Анастасії Волочкової у Петербурзі

Дизайн розроблений у стилі палацової естетики. Ремонт робили на початку 2000-х і вже тоді метр квадратний обходився хореографині в 1 тисячу доларів.

Квартира Анастасії Волочкової у Петербурзі
Квартира Анастасії Волочкової у Петербурзі

Все прикрашено золотом, вензелями. Складається враження, що тут мешкає не танцівниця, а сама Марія Антуанетта.

Схожі статті