Ірина Білик збирається знову заміж після розлучення з Асланом Ахмадовим: знайшла нове кохання?

Ірина Білик здивувала підписників наміром не закінчувати спроби створити щасливий шлюб.

У Росії рекорди по кількості шлюбів б’є Алла Пугачова, а в Україні це робить неперевершена Ірина Білик. Прекрасна та талановита співачка ніколи не покидає віри у те, що можна створити ідеальний шлюб і досі знаходиться у пошуках судженого.

Ірина Білик вийде заміж ще раз?

Нещодавно Ірина Білик опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пропозицію поставити їй запитання, на які вона мала щиро відповісти. Так, одна з фанаток поцікавилася, чи збирається Ірина Білик виходити заміж ще раз, на що співачка відповіла хоч і не стверджувально, але дала зрозуміти — не виключає таку можливість.

Скріншот сторінки Ірини Білик.

Нагадуємо, що у квітні-місяці співачка заявила про те, що розлучається з громадянином Росії Асланом Ахмадовим, з яким вона навіть має спільного сина Табріза, якого народила сурогатна мати. Причиною розлучення стала довга розлука з чоловіком — пара не бачилася одне з одним майже рік. Велика кількість фанатів підозрює подружжя у тому, що вони були парою лише на папері.

Нова пісня Ірини Білик

Також Ірина Білик презентувала нову пісню про матерів.  Ірина Білик близько року не могла записати кліп на пісню “Ангелів не вибирають”, так як у неї кожен раз з очей котилися сльози. Про це Білик зізналася на своїй сторінці в на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Артистка розповіла, що “Ангелів не вибирають” почула рік тому, коли не стало її мами. І вирішила обов’язково записати її в честь “всіх матусь, які дивляться на нас з небес і допомагають нам як добрі світлі ангели”.

Схожі статті