“Досі чекаємо на тебе з гастролей”: пройшло 6 років з дня смерті Жанни Фріске. Якими були її останні дні?

Жанна Фріске пішла від нас рівно 6 років тому. Давайте згадаємо її сьогодні.

Рівно шість років тому у віці 40 років померла екс-солістка групи  “Блестящие”, співачка і актриса Жанна Фріске. Для сім’ї, друзів, близьких і мільйонів шанувальників життя розділилося на до і після. І в день смерті співачки, 15 червня, всі вони згадують зірку.

Якою вона була в останні дні?

Жанна Фріске в 2015-му році.

На превеликий жаль, через зухвалих папараці вся країна спостерігала за тим, як колись струнка та неймовірно приваблива Жанна Фріске набрала вагу та втратила вогонь в очах. Вже перед своєю смертю вона прекрасно розуміла, що їй не врятуватися і готувалася до своєї кончини.

Жанна Фріске у 2015-му.

Так, вона попросила свою найкращу подругу Ольгу Орлову пообіцяти подбати про її сина Платона, під час вагітності яким, вона і захворіла на гліобластому. Усі гроші, які для неї зібрали шанувальники вона так і не зважилася витратити на своє лікування і дуже хотіла, щоб їх направили на благодійність. Чого, на жаль так і не сталося.

Досі сумуємо за нею

Сьогодні рідна сестра Жанни, Наталя, в числі перших вшанувала пам’ять співачки. Дівчина розмістила в мікроблозі кліп виконавиці і написала:

“Моя зірочка, мій ангел, вже 6 років пройшло, а ми ніяк не можемо усвідомити, що тебе немає”, – зізналася дівчина.

Наталя написала, що їй дуже не вистачає обіймів старшої сестрички, її порад і любові. І до сих пір не може повірити, що більше ніколи не побачиться з нею. Всі ці шість років Фріске-молодша і її сім’я живуть з відчуттям, що Жанна виїхала на гастролі або бере участь в зйомках на безлюдному острові.

Схожі статті