Все, що відомо про жінок, які народили Андрію Доманському шістьох дітей: історії кохання, фото, цікаві факти

Андрій Доманський несе ношу багатодітного батька, який виховує шістьох дітей від трьох різних жінок. Хто ж вони?

Популярність прийшла до Андрія після виходу на екрани ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі. З тих пір його стали запрошувати в якості ведучого на багато інших проектів, хоча спочатку свою кар’єру він починав як радіоведучий. Всі злети і падіння Доманського бачили його дружини і діти, а їх у нього чимало.

Перша дружина

Зі своєю першою обраницею Юлією шоумен познайомився під час навчання в університеті. Тоді ж вони і одружилися – зовсім молодими, а незабаром у них народився первісток Василь. Хлопець дуже схожий на знаменитого батька, з чим важко сперечатися, побачивши фото. Ще через 4 роки подружжя знову стали батьками прекрасної дочки Лади.

Перша дружина та старші діти Андрія Доманського
Перша дружина та старші діти Андрія Доманського

Проблеми в стосунках Андрія і Юлії почалися зі зростанням затребуваності Доманського. Жили вони в Одесі, тоді як більша частина робочих пропозицій надходила з Києва. Ведучий розривався між двома містами, що призвело до того, що вони з дружиною стали одне для одного чужими людьми, але довго в холостяках йому ходити не довелося.

Друга дружина

Новим захопленням Доманського після розлучення з Юлією стала телезірка Лідія Таран. Офіційно одруженими вони не були, проте кілька років прожили в цивільному шлюбі.

Лідія Таран та Андрій Доманський
Лідія Таран та Андрій Доманський

Познайомилися Лідія і Андрій на вечірці “Підйому”. Зв’язуючою ланкою в їх бурхливому романі були спільні цілі, амбіції та плани на майбутнє, а плодом їхнього кохання стала спільна дочка Василина.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Незважаючи на те що цю пару називали найкрасивішою в українському медіаполі, поступово пристрасть між ними вщухла, вони з головою занурилися в роботу і в результаті розійшлися. Ходили чутки, що Доманський насправді пішов від Таран через іншу жінку.

Третя дружина

Саме вона стала новим коханням шоумена — з 2011 року Андрій одружений на жінці на ім’я Марина, яку він зустрів на зйомках проекту “Хто проти блондинок?”, де був ведучим.

З нею зірка знайшов те саме сімейне щастя, яке так довго шукав. Наразі пара разом виховує доньок Кіру і Віру, а також сина Марини від першого шлюбу Артема.

Андрій Доманський з дружиною Мариною
Андрій Доманський з дружиною Мариною
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри

Схожі статті