Екс-холостяк Михайло Заливако та Анна Богдан покинули Україну: на батьківщині будувати стосунки не виходить

Екс-холостяк та його обраниця не сидять на місці та подорожують.

Історія кохання Михайла Заливако та Анни Богдан багатьом здається несправжньою. Користувачі мережі постійно пишуть молодим людям про те, що не вірять у їхні спільне майбутнє, а між собою обговорюють, наскільки швидко пара на витримає перших випробувань. Втім, все йде своєю чергою, а Михайлові та Анні вдається втриматися на “плаву кохання”.

Кохання за кордоном

Нещодавно з особистої сторінки Михайло Заливако стало відомо, що пара відправилася у подорож до Туреччини. Це вже що найменше другий раз, коли молоді люди поїхали відпочивати за 3 місяці. Раніше екс-холостяк та його обраниця розповідали, що були вимушені поїхати з України, щоб проводити час разом, адже на батьківщині їм  цього не дозволялося за контрактом. Однак, пару все одно викрили.

Але якщо той раз був вимушеним — щоб безболісно розпочати свій довгий шлях на зустріч щасливому шлюбу, то в цей раз вони просто вирішили відпочити? Здається, що так.

Втім, можливо, що їхні стосунки проходять не так безболісно, як це здається. Багато пар вдаються до таких мір, коли відчувають, що їм нудно поруч одне з одним. Сподіваємося, що у випадку з Михайлом та Анною все не так і в них просто достатньо грошей, щоб зайвий раз себе порадувати.

Нагадуємо, що одразу після фіналу романтичного проекту Михайло Заливакo покинув Харків заради Анни Богдан та орендував квартиру, де зараз живе разом зі своєю обраницею. Молоді люди запевняють, що дуже щасливі і вже розповідають цікаві побутові історії про спільне життя.

Сподіваємося, що у пари дійсно все в порядку і скоро ми почуємо новину про пропозицію від Михайла.

Схожі статті