Всі романи Михайла Поплавського зі студентками: як потрапляють дівчата у шоу-балет співаючого ректора

Михайло Поплавський завжди був у центрі жіночої уваги, але з ким, окрім дружини мав стосунки співаючий ректор.

Виступ Михайла Поплавського – це справжнє шоу. Балет у ньому – непростий, а зі студенток, які радо підтримують виступ ректора КНУКіМ.

Поплавський у своєму стилі
Поплавський у своєму стилі

У соціальних мережах Михайло Поплавський також полюбляє підкреслювати, що з вихованцями інституту він ледь не товаришує.

Найчастіше грають у його роликах саме дівчата. Звідси й чутки про те, що начебто Михайло Михайлович має крутить романи зі студентками. Та сам співак неодноразово підкреслював, що образ популярного серед вихованиць ректора вигаданий спеціально для піару. Втім, траплялися і реальні випадки, коли студентки відверто натякали співаку на стосунки.

У 2005 році на інтерв’ю у Дмитра Гордона Михайло Поплавський розповів, що пам’ятає про 5 дівчат, які особисто підходили до нього та заявили, що хочуть народити дитину від співака.

Дівчатам, звісно артист відмовив. Поплавський вважає, що така поведінка притаманна молодому поколінню, але він, відверто кажучи її не розуміє. Каже, що дуже прагматичними стали жінки.

“На роботі треба працювати”, – сміливо заявляє Михайло Михайлович

Сам же співак був двічі одружений (з першою обраницею не спілкується). Обох жінок звати Людмилами. Друга дружина подарувала артисту сина. Звати хлопця Олександр, він вже має власну родину. До шоу-бізнесу його душа не лежить – більше подобається займатися бізнесом.

Михайло Поплавський на весіллі у сина. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті