Стала відома дата пологів співачки MamaRika: артистка важко переносить вагітність та скаржиться на проблеми

Вагітна співачка розповіла всі деталі свого цікавого положення.

Не так давно відома українська співачка та екс-учасниця проекту “Фабрика зірок” MamaRika  розповіла про те, що вагітна первістком. Для артистки ця подія стала дуже неочікуваною, адже вона навіть не думала, що так швидко досягне своєї цілі.

Коли народжувати та як проходить вагітність?

Нещодавно на особистій сторінці співачки соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що вона знаходиться на тридцять другому тижні вагітності, що означає, що вона народить рівно через 2 з половиною місяці.

MamaRika не приховує — дуже важко приходиться. Жінка не може довго стояти на ногах, страждає від набряків та не може обійтися без бандажу. Не дивно, адже це її перша вагітність, а на світ скоро з’явиться її первісток.

У відеоролику, який співачка прикріпила до публікації, вона постала поруч зі своїм чоловіком та величезним животом. Обидва ніжно гладили малюка під прицілом об’єктиву фотографа.

Нагадуємо, що MamaRika розповідала про те, що в неї був неймовірно важкий токсикоз. Дівчина взагалі не могла нічого їсти і майже не піднімалася з ліжка. Співачка також зазначила, що її організм був настільки виснажений, що вона не могла втриматися на ногах. Тоді велику підтримку їй показали чоловік та рідні, які не відходили від неї. Зараз дівчині вже набагато краще. До речі, вони знаходяться на Батьківщині батька сімейства — в Одесі.

Сподіваємося, що зараз співачка переживає найкращі моменти вагітності і народить свого первістка без проблем — здорового та міцного малюка.

Схожі статті