Сергій Сосєдов образив Жанну Фріске прямо у річницю її смерті: музичний критик жорстко осадив фанатів зірки

Сосєдов дуже жорстко пройшовся по покійній Жанні Фріске та її таланті.

Сергій Сосєдов ніколи не скупився на критику талантів та композицій російських музикантів. Цього від нього вимагає його професія. Вчора, 15 червня, була річниця смерті усіма улюбленої співачки Жанни Фріске, яка померла 6 років тому від гліобластоми. Її вже давно немає поруч з нами, але фанати досі згадують її з любов’ю та трепетом. Так само згадують її найближчі друзі, родичі та колеги. На залишився в стороні і Сергій Сосєдов.

Сергій Сосєдов згадав Жанну Фріске у річницю її смерті

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Це вже не перший раз коли музичний критик, можна сказати, ображає почуття фанатів Жанни. У цей раз він висказався тільки стосовно наявності в неї вокальних талантів.

“Вона була досить хорошою співачкою, але не більше того. Так, у неї були шанувальники, безумовно. Але надмірно звеличувати Жанну як артистку не варто проте, – зазначив журналіст. – Мені її дуже шкода як молоду жінку – яскраву, цікаву, видну, красиву і породисту – яка ось так рано пішла. Особливо шкода, коли йдуть молоді люди: красиві і повні сил”

Нагадуємо, що смерть онкохворої Жанни справила неймовірне враження на весь шоу-бізнес. Її родичі та рідні були розбиті, а після похорон розпочалася низка скандалів, головними героями яких стали батьки Жанни та її чоловік. Рідні співачки не могли поділити абсолютно усе: починаючи від її єдиного сина Платона і закінчуючи мільйонами, які були викрадені її батьками. Її громадський чоловік виграв опікунство та зараз вже є щасливим батьком 2 діток. У цей раз він одружився на своїй обраниці і більше не допустить подібних помилок.

Схожі статті