Маленький блондин з пронизливим поглядом, як у батька: як виглядає та де живе єдиний син Дана Балана?

Мало хто знає, але в Дана Балана є маленький спадкоємець. Хто він і як живе?

Мало хто знає, але не дивлячись на свою репутацію ловеласа та серцеїда, молдавський мачо Дан Балан мав свою родину. Так, колись талановитий артист був одружений і навіть дав життя маленькому хлопчику. Хто він і як живе зараз?

Єдиний син дана Балана

Архівні знімки на яких зображений Дан Балан і його ймовірний син Алан.

У 2010-2012 роках серед преси ходили чутки, що Дан Балан був одружений на моделі Еллі Крупеніній і навіть має з нею спільну дитину — хлопчика на ім’я Алан. Пара згодом розлучилася, але син залишився важливою частиною життя артиста. Інсайдери постійно повідомляли про те, що співак навідується до колишньої, щоб поспілкуватися з хлопчиком.

Також, час від часу до мережі потрапляли знімки Дана з хлопчиком, який підозріло схожий на нього і точно не є його родичем. Рік народження спадкоємця артиста невідомий, але зараз йому має бути приблизно 10-12 років.

Дан Балан з сестрою Сандою
Дан Балан з сестрою Сандою

У якій країні точно проживає дитина — невідомо. Сама Елла Крупеніна є землячкою колишнього чоловіка, але з архівних газет зрозуміло, що якийсь період часу вона проживала в Ізраїлі. Зараз можна припустити, що вона знаходиться або в Молдові, або в США, де більшість свого часу знаходиться співак.

Нагадуємо, що мережою також  блукають чутки про те, що Елла намагалася звести рахунки з життям через артиста. Подейкують, що дівчина не змогла витримати ревнощів до колишнього коханого і намагалася вкоротити собі віку. На превелике щастя, дівчині не вдалося задумане, але сама подія декілька місяців була описана на перших шпальтах газет.

Схожі статті