Як звичайний слюсар з Маріуполя став всенародним улюбленцем: біографія Андрія Бєднякова

Відомий український шоумен і телеведучий Андрій Бєдняков колись був звичайним слюсарем на заводі і навіть не мріяв про те життя, яким живе зараз.

Андрій народився у 1987 році в звичайній родині медсестри і заводчанина в місті Маріуполь. Закінчивши школу, майбутня телезірка підробляв на центральному ринку, де продавав касети. Так він заробив свої перші в житті гроші. Незабаром батько влаштував сина на завод, де працював і сам, тому вже в 17 Бєдняков почав кар’єру електрослюсара, паралельно з чим він навчався на заочному відділенні Харківського університету внутрішніх справ.

Притаманні Андрію іскрометне почуття гумору і харизма привели його у КВК. Згодом він перебрався до Києва, де кілька місяців працював на радіо, а потім пройшов кастинг в українську версію передачі “Велика різниця”.

Андрій Бєдняков у КВК
Андрій Бєдняков у КВК

Однак справжню популярність Бєднякову принесло тревел-шоу “Орел і решка”. В одну мить герой нашої сьогоднішньої статті прокинувся знаменитим.

Андрій Бєдняков в програмі Орел і Решка
Андрій Бєдняков в програмі Орел і Решка

Більшість телеглядачів впевнені, що саме цей проект звів Андрія з його дружиною Настею Короткою, де вона також була ведучою, але насправді пара познайомилася ще в КВК. А ось як зав’язалися їх відносини:

“Ми сиділи на банкеті, їли, випивали. І тут Настя каже: “Де зубочистка? Чому ніде немає зубочисток?”. І тут я так важливо, через весь стіл: “Ось, візьми”. Так все і почалося”, – розповідав Бєдняков в Improv Live Show.

Настя Коротка та Андрій Бєдняков
Настя Коротка та Андрій Бєдняков

Пара одружилася в серпні 2014 року, а у вересні 2015-го у них народилася дочка Ксенія. Дівчинка вже встигла помандрувати по багатьом країнам світу, куди їх сімейство вибирається із завидною регулярністю.

Родина Андрія Бєднякова
Родина Андрія Бєднякова

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.