Зірки, які були змушені одружитися через незаплановану вагітність: Осадча і Горбунов, Полякови та інші

Іноді не заплановані речі визначають нашу долю. Давайте переглянемо цю теорію на прикладі зірок.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Свою другу вагітність Катя Осадча приховувала до того моменту, поки пишні сукні вже перестали допомагати. Варто відзначити, що телеведуча продовжувала вести проект “Голос країни” до самих пологів. Вже трохи пізніше Осадча зізнавалася, що вийшла заміж на восьмому місяці вагітності.

Романтичні стосунки між Осадчої і Юрієм Горбуновим почалися ще в 2015 році. Відносини зіркової пари розвивалися стабільно таємно. Весілля вони також зіграли таємну в 2017 році. А вже 18 лютого 2017 року у пари народився син Іван.

Оля та Вадим Полякови

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови

Оля Полякова одна з найбільш відвертих українських виконавиць. Наприклад, під час своєї другої вагітності в 2011 році, коли Оля вже була популярною виконавицею, співачка навіть не намагалася приховати інформацію про цікаве положення.

І якщо друга вагітність Полякової проходила в період заміжжя з бізнесменом Вадимом Поляковим, то перша вагітність була, скажімо так, “на грані”.

Весілля в Вадимом Оля зіграла у вересні 2004 року. Вже через 6 місяців народилася перша дочка Полякової – Маша.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Телеведуча Маша Єфросиніна також серед красунь, які завагітніли до заміжжя. Маша не приховує, що заміж виходила будучи вагітною. Відзначимо, що дочка Єфросиніної Нана народилася 6 лютого 2004 року.

А ось зі своїм чоловіком, бізнесменом Тімурм Хромаєвим Єфросиніна познайомилася в 2001 році. При цьому телеведуча в інтерв’ю журналу “Караван історій” зізнавалася, що перше довгий час була впевнена – вони з Хромаєвим не пара.

Слава та Едгар Камінські

16 липня 2014 року одна з солісток групи “НеАнгели” Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. При цьому на момент заміжжя Слава була на 6-му місяці вагітності. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард.

Схожі статті